Rimóczi Autószervíz
Albertirsa
Pesti u. 160.
2730

Mobil: 06 20 943 98 10
E-mail: szerviz@rimoczi.hu

LIKE!

„Rólunk mondják”

Sandró Papa

Sandró Papa

on-line pizzéria

Elmondhatjuk, hogy fogyasztóink „résen” vannak. Kiszolgálásukra biztosíték a mindig üzemképes járgányunk. Köszönjük Rimóczi szerviz!

Balla - festékbolt

Balla - festékbolt

kiskereskedés

Örömmel mondhatom, hogy nálunk az áruszállítás sosem jelent gondot. Erről a Rimóczi autójavító szerviz gondoskodik.

Olajcsere

Az olajcsere egy 4ütemű, belsőégésű motorral rendelkező gépjármű esetében létfontosságú dolog.

Az olajcsere első hallásra elég érdemtelen alapvető dolognak hangzik, mi mégis igyekszünk felhívni az Önök figyelmét ennek valós fontosságára.

Általánosságban sok anekdota hangozhat el általában autóvezetéssel kapcsoltban a hölgyek és urak közötti vélt különbségekről, de az olajcsere esetében fedezhető fel talán az egyetlen valós különbség a női és férfi autótulajdonosok között...
Természetesen ez csak egy apró humoros megjegyzés.

Az olajcsere az egyik legfontosabb időszakos karbantartási művelet, amit -  a gyári mutatók betartásával - az autónk védelme érdekében mindenképpen be kell tartanunk. Nagyon nagy kárt tehetünk az autó motorjában, az erőforrásban, ha erre nem figyelünk oda, elmulasszuk. Szélsőséges esetben akár végzetes károkat is okozhatunk ezzel.

Mi, A Rimóczi Autószerviz ezért is helyezünk hangsúlyt az olajcserére és része a kiemelt szolgáltatásainknak, még ha ez esetenként viszonylag egyszerű művelet is, de tesszük ezt gondos odafigyeléssel, hiszen mi autószerelők igazán tisztában vagyunk a fentebb leírtakkal.

Kérdéseivel, bejelentkezési szándékával keressen fel minket bátran a 06 20 943 98 10-as telefonszámon, vagy a szerviz@rimoczi.hu e-mailcímen!
www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign